Hotel Tiara - evelion 2020

Meniu Revelion 2020


***** GUSTARE *****


Tartar de ton rosu
Butterfish fume cu crema de lime si menta
Camembert invelit in zucchini la gratar cu prosciutto si dulceata de afine
Rulou de castravete umplut cu mix de legume
Capresse cu jeleu de busuioc
Smochina umpluta cu foie gras si spuma de capsune
Vita in crusta de susan cu reductie de rodie si otet balsamic, garnisite cu parmesan pe pat de baby spinach
Galantina de pasare cu spanac si ardei copt invelit in jeleu de caise
Emmentaler umplut cu capsuna, kiwi si mar verde



***** PESTE *****


Medalion din file de biban de mare si somon in crusta de hrean invelit in bacon
Garnitura de risotto si sparanghel



***** FEL DE BAZA *****


Piept de rata cu sos de visine
Muschiulet interior de porc cu sos de ciuperci hitachi
Hribi, cartofi cu sofran, rosii cherry
Mix de salata, zucchini



***** DESERT *****


Mousse de ciocolata



***** OPEN BAR *****


Whisky J&B
Vodka Absolut
Crema de whisky
Aperol Spritz
Campari Orange
Martini Bianco
Vin Cramele Budureasca - Special Reserve Exuberant blanc, noir
Sampanie
Coca-Cola, Fanta, Santal de portocale
Apa minerala si plata
Cafea Lavazza



Atmosfera intretinuta de Mihaela Barbu BAND
Invitat special Alexandru Constantin

Cabina foto pentru amintiri amuzante


Pret 390 Ron/pers


Nr. contact pt rezervãri: 0744.374.254